Νέα

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την συμφωνία της ομάδας μας, με την έμπειρη φυσικοθεραπεύτρια κα Χρύσα Καραμανίδου,

η οποία θα καλύψει τις ανάγκες της Γυναικείας ομάδας μας, αλλά και των Ακαδημιών.

Η Χρύσα Καραμανίδου είναι Φυσικοθεραπεύτρια και Ειδικός εξέτασης, αξιολόγησης, θεραπείας ασθενών με δυσλειτουργίες στάσης και κίνησης, με εξειδίκευση στην Χειροπρακτική, την Αθλητική Φυσικοθεραπεία και τον Βελονισμό, και μετεκπαίδευση στην Ελβετία στη θεραπεία μυοπεριτοναϊκών trigger points. Διαθέτει πολυετή εμπειρία με αθλητές, ως υπεύθυνη αποκατάστασης ομίλων βόλεϊ, μπάσκετ, τένις και ποδοσφαίρου.

Προσωπική της επιτυχία και διάκριση αποτελούν οι συνεχείς άνοδοι κατηγοριών ως φυσικοθεραπεύτρια της αντρικής ομάδος μπάσκετ της ΚΑΕ "Ίκαρος Καλλιθέας" από την Β' Εθνική κατηγορία το 2007 έως και την Α1 Εθνική κατηγορία τη σεζόν 2010-11.
Το 2009 ιδρύει το Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας “Physio Health” στην οδό Τραπεζούντος 11 & Αρτάκης στην Άνω Νέα Σμύρνη, στο οποίο δραστηριοποιείται έως και σήμερα (www.physio-health.gr , FB: Physio Health – Καραμανίδου Χρύσα).

Υπήρξε για 20 συνεχόμενα χρόνια αθλήτρια βόλεϊ στην ομάδα της Ίριδας, με πολλές αθλητικές εμπειρίες, διακρίσεις και αξέχαστες αγωνιστικές στιγμές.

Χρύσα καλωσόρισες ξανά στην οικογένεια της ΙΡΙΔΑΣ!!!

Video of Week

Η ομάδα

Ακολουθήστε μας

     

Οι χορηγοί μας